Sensitive Imago

Sensitive Imago

Biorezonantni uređaj Sensitive Imago, dizajniran je najnovijom tehnologijom koja maksimalno pojednostavljuje dijagnostiku i terapiju. Neinvazivno i pouzdano rješenje za otkrivanje promjena na staničnoj razini u vrlo ranoj fazi, prije nego li se velike patološke promjene dogode.

Signali iz stanica mjere se pomoću elektroda pričvršćenih na naše tijelo koje aparat otkriva i prikuplja. Sensitive Imago, biorezonantni aparat, nakon prikupljanja signala, razdvaja prikupljeni signal s obzirom na frekvenciju pojedinog organa i stanice. Svaki mikroorganizam ima svoj frekvencijski spektar. Svaka stanica, organ, imaju svoj okvir frekvencija pomoću kojih određujemo stupanj odstupanja od norme.

Sensitive Imago omogućuje:

  • Kompletnu procjenu energetskog stanja našeg tijela  (svih organa i organskih sustava)
  • Utvrđivanje prisutnosti virusa, bakterija, gljivica, parazita, bakterija, teških metala i toksina u tijelu
  • Popis namirnica koje mogu biti štetne za naše tijelo
  • Određivanje individualne terapije
  • Testiranje i tretiranje:
    • alergena (hrana, kućanstvo, perut životinja, pelud biljaka, dodataka prehrani...)
    • toksina iz okoliša
  • Pomaže u tretiranju: alergija, plučnih bolesti, upale sinusa, kožnih bolesti, gljivičnih i bakterijkih infekcija (Candida, E. Coli), probavnih smetnji, oslabljenog imunološkog sistema, kroničnog umora, hormonalne neravnoteže, glavobolja i migrena...

Princip rada Sensitiv Imaga temelji se na identifikaciji uzročno-posljedičnih veza i ravnoteže u svim sustavima homeostaze. Sensitive Imago nema za cilj utvrđivanje dijagnoza, što je cilj u tradicionalnoj medicini.  Usmjeren je na identifikaciju stres zona, određivanje uzroka, njihovih učinaka na naše tijelo i otklanjanja.

Vrijeme kompletnog pregleda je oko 1h 15 minuta, a testa intolerancije oko 35 minuta.

Za više informacija posjetite službenu internetsku stranicu Sensitiv IMAGO Europa. http://sensitivimago.eu/index.php

 

bijeli-mali.png
bijeli-malifliped.png

Search